Prihlás sa
Úvod Všetky články

Všetky články

  • Poznaj nás
    Vlasta Zajíček, riaditeľ oddelenia doplnkov: Prečo nosím BUSHMAN?
    Riaditeľ doplnkov – znie to tak honosne, až by sa mohlo zdať, že sedí v kancelárii a na diaľku rozhoduje o tom, ktorými outdoor doplnkami sa zásobíš. Keby si ale prišiel do sídla firmy, Vlastu zastihneš len málokedy. Väčšinu času trávi na cestách, skúša doplnky skôr, než schvália ich výrobu, behá s telefónom na uchu a keď rozosiela e-maily obchodným partnerom, väčšinou to robí v čase, keď celá republika spí… Pretože oni majú deň.
  • Všetky články
    Jana Lenková, marketingová a obchodná riaditeľka: Prečo nosím Bushman?
    Myslíš, že byť riaditeľom čohokoľvek je nuda? Jana Lenková Ťa vyvedie z omylu rýchlosťou blesku :). Keď sa totiž prepojí dobrodružná duša, akčný životný štýl, nadšenie a zmysel pre organizáciu, nemôže to dopadnúť inak ako skvele...
  • Všetky články
    Lucie Frantlová, marketingová manažérka: Prečo nosím „BUSHMAN“?
    „Lucie Frantlová - Bushman - čo pre Vás môžem urobiť?" Už si s týmto medovým, no rozhodným hlasom mal tú česť? Potom vedz, že patrí Lucii; marketingovej manažérke BUSHMAN. Ľudia majú tendencie si z manažérov uťahovať. Vraj sú to "len plánovači. Tak my ťa vyvedieme z omylu. Naša Lucie prevažne organizuje, zariaďuje, spravuje databázu BUSHMAN Clubu, fotí doplnky na web, mailuje, telefonuje, píše, ale aj maká. Je súčasťou tímu pri všetkých foteniach, predáva na veľtrhoch ako divá, je skrátka všade tam, kde je potrebné... Aj preto ju s nadšením prezývame "Včielka"...
  • Poznaj nás
    Testované na ľuďoch
    Dobrodruhovia, cestovatelia, ochrancovia prírody, vedci, reportéri, fotografovia… Obliekame známe osobnosti, ktoré s nami zdieľajú spoločné hodnoty. A delia sa s nami o skúsenosti s poriadným oblečením BUSHMAN.
  • Všetky články
    Petr Hulec, CEO: Prečo nosím „BUSHMAN“?
    V novej rubrike ťa zoznámime s tými, ktorí vo firme BUSHMAN tvoria pomyselné piliere. Tie zásadné, pevné, o ktoré sa opierajú hodnoty bushmanov. A čo by to bolo za otvorenie, keby nepatril nášmu CEO Petrovi Hulcovi?
  • Inšpiruj sa
    Módna inšpirácia jeseň/zima 2023
    Či už sa chystáš utiecť do prírody, túlať sa po pamiatkach, alebo precestovať svet, BUSHMAN ťa rád odprevadí. Nová kolekcia je v súlade s tvojou slobodnou dušou, vysokými nárokmi na pohodlie aj aktuálnymi trendmi. Inšpiruj sa!
  • Všetky články
    Dámska kolekcia BUSHMAN a dôvody, prečo ju chcieť (...a mať)!
    Očarujúca, dobrodružná, športová aj elegantná – toľko tvárí majú bushmanky a taká je aj dámska kolekcia BUSHMAN, ktorá je dokonalou kombináciou komfortu, praktickosti a osobitého štýlu. Poď ju s nami preskúmať!
  • Všetky články
    Bushman Materio alebo Z čoho šijeme a prečo
    Od začiatku značky Bushman bol tento prírodný materiál jasnou voľbou. Kvalita aj zdroje, zvýšené pozitívne vlastnosti, ako sú odolnosť, savosť či mäkkosť, boli, sú a naďalej budú kontrolované. Sme súčasťou možnej zmeny a preto chceme viesť a inšpirovať ostatných svojimi krokmi k čistejšej a transparentnejšej výrobe.
  • Inšpiruj sa
    Rybár, zálesák a študent Matěj Houška: Podstatou všetkého je, aby si každý našiel koníček, ktorý ho bude napĺňať
    Keď máte pätnásť, máte pocit, že vám svet leží pri nohách. Dosť možno s vami aj trieska puberta. Chcete dobyť svet, v ďalšej sekunde máte chuť zavrieť sa pred ním so slúchadlami na ušiach… Matěj Houška je unikát. Vďaka svojej usilovnosti, láske k prírode, talentu a prirodzenej ľudskej pokore si získava pozornosť státisícov ľudí naprieč sociálnymi sieťami aj v reálnom svete. Tento gymnazista je navyše excelentný rybár, dobrodruh, zálesák a vlastne aj spisovateľ…
  • Poznaj nás
    Nechali sme otestovať topánky BUSHMAN! Ako to dopadlo?
    Že sú naše outdoorové topánky ako stvorené pre každý terén, dobre vieš (obzvlášť, ak ich vlastníš!). Ale pretože za človeka hovoria činy, nie slová, nechali sme dva naše najvychytanejšie typy obuvi - CRUIZER a TRACKER - otestovať!
  • Všetky články
    BUSHMAN deťom alebo Ako vybrať oblečenie pre malých dobrodruhov
    Všade lezú, všetko nájdu, čo nevedia, to si domyslia a keď nemôžu, pridajú! Reč je o deťoch – tých vôbec najzvedavejších stvoreniach, aké svet pozná. A pretože BUSHMAN má pre ich dobrodružné duše veľkú slabosť, navrhuje aj špeciálne detské oblečenie.
  • Všetky články
    Fotoreportér Roman Nemec: Som tak trošku fatalista
    Sú ľudia, ktorí fotia a ľudia, ktorí píšu. A potom sú tu fotožurnalisti - tí svoju profesiu zasvätili tomu vydávať sa do nevšedných situácií a podávať o nich správy obrazom aj príbehom... Fotoreportáže Romana Nemca, ktorý sa už dvakrát zúčastnil na záchrannej misii v Amazónii, kde okrem stláčania spúšte napríklad pomáhal stavať mobilnú nemocnicu, sú vnútorné, emotívne a úprimné. Presne ako on sám!